Інженерні мережі. Будівництво. Інжиніринг
 
  • 04
  • 01
  • 02
  • 03
 
 

Оптіма плаза

 

Тривають роботи спеціалістів компанії «Денова» на третьому поверсі офісного центру по вулиці Наукова, 7Д у місці Львові. Офісне приміщення зі зручною парковкою відповідає всім європейським вимогам. Цей проект являється єдиним українським комплексом, що отримав сертифікацію зеленого будівництва. Це говорить про те, що план будівлі відповідає абсолютно всім сучасним критеріям будівництва офісів, та націлений на максимальну ефективність витрачання ресурсів.

Які роботи вже виконані

Вже встановлені стіни із гіпсокартону та вмонтована система каналізації. Майбутня будівля буде витрачати на 40 відсотків менше електроенергії, порівняно з іншими будівлями у місті. Також вмонтовані сонячні системи та чіллер для нагрівання води та охолодження приміщення у холодну пору.

Будівля має систему автоматизації та диспетчеризації інженерних мереж, опцію консьєрж-сервіс, сучасну телефонію, контроль доступ, цілодобову охорону.

Планування приміщення дає можливість помістити максимальну кількість осіб на даній площі. Організація-замовник дбає про свою команду співробітників та робить все, щоб забезпечити дійсно комфортні умови для продуктивної праці.

 

 
 
 
Контакти
 
ТзОВ «Денова»
 
79014, м. Львів, вулиця Мучна, 23, офіс 4
 
Тел.: +38 (032) 295 84 69
+38 (067) 674 24 99
 
Факс.: +38 (032) 295 84 62
 
e-mail: office@denova.com.ua
 
Ми на LinkedIn
 
На карті