Інженерні мережі. Будівництво. Інжиніринг
 
  • 04
  • 01
  • 02
  • 03
 
 

 

Днями ми взяли участь в робочій зустрічі з представниками Деснянської РДА м. Києва. Ми радо відгукнулись на запрошення нашого партнера Центру ресурсоефективного та чистого виробництва, який був ініціатором заходу.
В нас була можливість представити свої послуги як постачальника енергоефективних рішень. За результатами зустрічі, готуємо презентацію на засідання бюджетної комісії Київміськради з технічними рішеннями, які стосуються скорочення споживання енергоресурсів для бюджетної та комунальної сфери. Завданням є скорочення споживання енергії в школах і садках (у першій декаді жовтня експерти Центру провели ознайомлювальне відвідування 3-х шкіл).
Серед енергоефективних заходів з метою термосанації, компанія "Денова" може запропонувати і втілити в Деснянському районі Києва наступні рішення:
- утеплення зовнішніх стін;
- утеплення цоколю та підлоги 1-го поверху;
- утеплення покрівлі;
- реконструкція системи опалення, в т.ч. автоматичне балансування та регулювання;
- реконструкція системи вентиляції з рекуперацією;
- встановлення сонячних колекторів для потреб гарячого водопостачання та підігріву води в басейні, в т.ч. удосконалення системи автоматизованого управління подачею теплоносія в системі ГВП;
- впровадження системи дистанційного моніторингу енергоспоживання та внутрішніх температур, тощо. 
Чекаємо на наступний етап проекту та плідну співпрацю! Ми готові працювати не покладаючи рук для розвитку надважливої сфери енергозбереження країни.
 
 
 
Контакти
 
ТзОВ «Денова»
 
79014, м. Львів, вулиця Мучна, 23, офіс 4
 
Тел.: +38 (032) 295 84 69
+38 (067) 674 24 99
 
Факс.: +38 (032) 295 84 62
 
e-mail: office@denova.com.ua
 
Ми на LinkedIn
 
На карті